duminică, 14 februarie 2010

Încălzire globală sau minciună globală ...

 
Încălzirea globală, o farsă? (Imagine: Mediafax Foto/AFP)
Profesorul implicat în scandalul supranumit "Climategate", ale cărui date sunt considerate esenţiale pentru a dovedi teoria încălzirii globale, recunoaşte că are probleme cu actualizarea informaţiilor.
Colegii lui cred că profesorul Phil Jones a refuzat să dea curs cererilor formulate în baza Legii privind accesul la informaţii pentru că nu are studii relevante.
Într-un interviu acordat BBC, Jones a recunoscut că este adevărat ce spun colegii lui, în sensul că nu are aptitudini organizatorice, precizând că pe biroul său sunt mii de studii pe care nu le poate analiza corespunzător.
Datele deţinute de profesor sunt considerate cruciale pentru susţinerea teoriei încălzirii globale.
În plus, profesorul Phil Jones admite că este posibil ca temperatura Terrei să fi fost mult mai ridicată în Evul Mediu decât acum, sugerând că fenomenul încălzirii globale ar putea să nu fie rezultatul acţiunilor umane.
Potrivit profesorului, în ultimii 15 ani nu există "statistici semnificative" care să ateste o încălzire la scară planetară.
 http://www.mediafax.ro/stiinta-sanatate/incalzirea-globala-o-farsa-5516910/

3 comentarii:

Victor Roncea spunea...

Salut!
Vezi ca m-am mutat pe http://www.roncea.ro/. Modifica te rog la blogroll sau la linkuri.
Doamne ajuta!

Tribuna Basarabiei spunea...

Buna ziua,
Blogul "Tribuna Basarabiei" s-a mutat la noua adresa http://www.tribuna-basarabiei.ro
Va rog, în limita timpului Dvs. sa faceți aceasta modificare pe site-ul dvs la blogroll sau la linkuri și, de asemenea, în cazul în care nu va regăsiți printre legăturile mele din secțiunea "Bloguri unite" sa-mi atrageți atenția.

Va mulțumesc mult!

www.Tribuna-Basarabiei.ro

Carucioare spunea...

tot este o facatura!!!

Steag de luptă

Steag de luptă