miercuri, 30 septembrie 2009

Apar dovezi că vaccinul gripei sezoniere creşte riscul de gripă porcina H1N1


Mike Adams

Natural News


Vineri, 25 Septembrie, 2009
Producatorii de vaccinuri spun cu totii ca acestea sunt perfect sigure si nu au efecte secundare. O persoană poate primi un număr nelimitat de vaccinuri (10, 100 sau chiar 1000) şi nu au absolut nici un efect negativ, pretind ei. Aceasta este mitologia pe care se bazează în prezent politicile de vaccinare în masă. Dar noi dovezi apar, care evidentiaza faptul că oamenii care primesc o lovitura de gripă sezonieră sunt mai susceptibili de a gripei H1N1 porcine, ca rezultat.


CBC News in Canada relateaza despre descoperirile tulburătoare ce trebuie sa le cunoasteti despre: "Patru studii de canadieni implicand aproximativ 2.000 de oameni, au spus pentru CBC News oficiali din domeniul sănătăţii. Cercetatorii au descoperit ca oameni care au primit vaccinul gripal sezonier în trecut au mai multe şanse de a se îmbolnăvi cu virusul H1N1. "Povestea nu menioneaza creşterea procentuală de risc privind contractarea virusului H1N1, dar este aparent suficient pentru a pune pe ganduri mulţi doctori şi experţi in boli infecţioase. "Noi nu ştim cum interacţionează vaccinul antigripal din acest an cu vaccinul pentru pandemia de gripă, aşa că suntem îngrijorati", a declarat Dr. Michael Gardam în articolul CBC News citat mai jos. El este directorul pentru prevenirea si controlul bolilor infecţioase la Agenţia pentru Protecţia si Promovarea Sănătăţii din Ontario.
Ca urmare a relatarii tuturor acestor lucruri, oficialii canadieni de sănătate isi bat acum capul, întrebându-se dacă vaccinurile pentru gripa sezoniera va inrautati, de fapt, pandemia H1N1!


Este fascinant faptul că aceste date apar in Canada, si nu Statele Unite. În Statele Unite, mass-media centrala s-a angajat în mascarea si blocareaa oricărei informaţii care ar pune la îndoială siguranţa vaccinurilor.


Vaccinurile va slăbesc sistemul imunitar


Ce dezvăluie această informaţie este o dovadă în plus că vaccinurile de gripa deterioreaza sau slăbesc sistemul imunitar, facandu-va mai susceptibili la infecţii ulterioare. Acestea nu funcţionează nici macar pentru a reduce riscul de a contracta gripa de care se presupune ca va apara!


Majoritatea persoanelor care se imbolnavesc de gripa sunt cam aceeaşi care primesc în mod curent vaccinuri de gripă.


Stii de ce? Pentru ca un vaccin de gripă invata sistemul imunitar sa devina leneş. Va expune tehnologia imunitara la un virus slăbit artificial, rezultând într-un răspuns adaptativ leneş al tehnologiei imunitare. În acelaşi fel in care muschii piciorului dvs. se atrofiaza dacă încetaţi sa mai mergeti pe jos, sistemul imunitar începe să slăbească dacă nu il exercitati. Şi acest lucru duce la un risc crescut de a nu va putea apara împotriva expunerii viitoare la boli infecţioase, fapt aratat clar acest studiu canadian.


Vaccinurile sunt şarlatania medicinei moderne. Aceştia nu lucrează pentru a proteja oamenii de aceste boli ; vaccinurile chiar cresc riscul de a fi infectati cu alte boli. Si nu ne mai gandim la modalităţile în care ingredientele vaccinurilor (adjuvanţi sau conservanţi) pot duce la deteriorarea permanentă a sistemului nervos.


În cazul vaccinurilor justificate prin consolidarea sistemului imunitar (motiv invocat de factorii de decizie), atunci de ce oamenii care primesc aceste vaccinuri ajung la un risc mai mare de infecţii pe viitor? Singura explicaţie raţională pentru aceasta este că vaccinurile compromit funcţionarea imunitatii. Şi dacă asta e adevărat, atunci de ce trebuie să le mai faca cineva?


Vitamina D face ca vaccinuri împotriva gripei sa para depasite


Am putea renunta aproape complet la vaccinuri, oferindu-le cetăţenilor suplimente de vitamina D în loc. Gripa sezonieră este nesemnificativa pentru un organism avand nivelul corespunzator de vitamina D în sânge, şi cu adăugarea câtorva nutrienti de sprijin pentru imunitate (cum ar fi vitamina C, zinc, precum şi uleiurile omega-3), oamenii nu ar mai avea nevoie de vacinuri si ar fi mai sanatosi.Oamenii care au niveluri adecvate de vitamina D în sânge, rareori se îmbolnăvesc de gripa sezonieră. Gripa loveşte în primul rând pe cei care au un deficit nutriţional, lipsindu-le unul sau mai multe elemente nutritive cheie pentru sistemul imunitar.
Dar, mai degrabă decât sa invete pacienţii cum să corecteze aceste deficienţe, întreaga industrie de medicina din Vest, ar face orice altceva, v-ar injecta cu substanţe chimice, v-ar si cere o multime de
')" onmouseout="htm()" style="text-decoration: none; ">bani pentru asta, pastrand secretul cu privire la nutrienţii care v-ar fi protejat mai bine de la bun inceput. Asta este medicina modernă pentru dumneavoastra: ignoranta consumatorilor plus intervenţia chimica. Este o reţetă grozava pentru a face ')" onmouseout="htm()" style="text-decoration: none; ">bani, dar este o reteta teribila daca ne gandim la protejarea sănătăţii publice.
De aceea, spun “NU” tuturor vaccinurilor. Acestea fac mai mult rău decât bine, şi sunt bazate pe cele mai absurde escrocherii medicale pe care vi le-ati putea imagina. Nu există absolut nici o dovadă, în nici un loc din lume care sa spuna că vaccinurile vă pot proteja de gripă sezonieră mai bine decât vitamina D şi decât substanţele nutritive pentru stimularea sistemului imunitar. Nu exista nici o dovadă demna de încredere ca vaccinurilepentru gripa sezonieră ar reduce riscul pe termen lung de a fi infectati cu gripa.
Dar acum există dovezi că primirea unui vaccin de gripă sezonieră poate creşte riscul de contractare a gripei porcine H1N1 porcine, şi acest fapt trebuie analizat cu atenţie dacă vă pretuiti sănătatea dvs. (sau viata).

http://www.urbaniulian.ro/

Majoritatea americanilor refuza sa se vaccineze impotriva AH1N1

Majoritatea americanilor refuza sa faca vaccinul impotriva gripei porcine si nici nu vor sa accepte vreun tratament antiviral, desi acestea sunt gratuite – se arata intr-un studiu realizat recent de specialistii de la University of Pittsburgh. Potrivit datelor studiului intitulat "Biosecuritate si bioterorism: strategii biodefensive, practici si stiinta", doar 10% dintre americani ar accepta vaccinarea, iar 30% s-au declarat inca nehotarati in aceasta privinta.

Din cauza pericolului unei pandemii de gripa porcina, autoritatile medicale de la Washington s-au grabit sa aloce fonduri suplimentare pentru testele de laborator, dar si sa majoreze sumele necesare pentru cumpararea dozelor de vaccin. Pana in prezent, a fost aprobata utilizarea a patru tipuri de vaccin pentru virusul H1N1, precum si o serie de medicamente care sa intareasca sistemul imunitar, fiind elaborate totodata strategii de combatere a pandemiei, inclusiv prin crearea unor rezerve considerabile de stocuri de vaccinuri.

Potrivit studiului, efectuat pe un lot de 1,543 de persoane adulte, 46% dintre americani sunt foarte speriati de o posibila pandemie de gripa porcina, insa 86% se declara impotriva utilizarii vaccinului impotriva H1N1. Se pare ca acest refuz categoric este legat si de trasaturile rasiale: 62% sunt persoane de culoare, si 52% hispanici. Autoritatile sanitare din Statele Unite spera totusi ca, printr-o mai buna informare a opiniei publice americane, cat mai multe categorii sociale sa fie convinse de necesitatea vaccinarii, ca masura de preventie.

Secretarul pentru Sanatate, Kathleen Sebelius, a anuntat ca Administratia americana a achizitionat 195 de milioane de vaccinuri de la cinci producatori, dintre care o treime vor fi disponibile in zilele urmatoare. "Programul de vaccinare impotriva A H1N1 din 2009 va incepe la mijlocul lui octombrie, dar mici cantitati de vaccinuri vor fi disponibile din prima saptamana a lui octombrie", a explicat Kathleen Sebelius.

De altfel, vaccinarea va fi facultativa, iar prioritate vor avea femeile insarcinate, persoanele care au contact cu copiii, personalul medical, tinerii intre sase luni si 24 de ani si persoanele sub 65 de ani care sufera de alte boli asociate. Potrivit autoritatilor americane, sunt vizate 160 de milioane de persoane dintr-o populatie totala de 300 de milioane, care vor primi vaccinul gratuit. In acest sens, medici sau farmacistii ar putea trimite administratiei facturile privind achizitionarea serului. Vaccinul va putea fi folosit fie sub forma injectabila, fie sub forma de pulverizare nazala.

Insa, din cauza temerilor privind eficacitatea unor medicamente experimentale ce ar putea fi folosite doar in caz de urgenta, agentia guvernamentala pentru administrarea produselor alimentare si a medicamentelor (FDA) a decis sa reconsidere posibilitatea utilizarii acestor medicamente cu rol adjuvant, de teama ca ar putea avea efecte adverse neprevazute in combinatie cu administrarea vaccinul impotriva gripei porcine. Totodata, dupa cum a declarat dr Sandra Quinn, profesor la University of Pittsburgh, "este luata in considerare si posibilitatea scaderii numarului de doze prevazute pentru anumite categorii de persoane, din cauza faptului ca multi americani refuza acest vaccin si pentru a ajuta alte tari din lume care nu dispun de suficiente stocuri de vaccin". De altfel, aceasta initiativa a fost anuntata recent de presedintele american Barack Obama: "Statele Unite ofera OMS vaccinuri H1N1, pentru ca acestea sa fie disponibile tarilor care altfel nu au acces direct la acestea".

Marea Britanie: O eleva a murit dupa ce a fost vaccinata “impotriva cancerului de col uterin”


O eleva britanica de 14 ani a murit, ieri, la cateva ore dupa ce a fost vaccinata impotriva virusului HPV, iar cateva colege au acuzat reactii adverse minore,
informeaza Times Online.

Natalie Morton, o eleva din Coventry, a murit la spital, la cateva ore dupa ce fusese vaccinata anti-HPV in cadrul campaniei nationale de imunizare, a carei tinta sunt fetele in varsta de pana la 18 ani. Autoritatile au demarat o ancheta de urgenta, iar lotul din care provenea doza a fost pus in carantina.

Oficialitatile sanitare afirma ca pana in acest moment nu s-a stabilit nici o legatura intre moartea fetei si injectia cu Cervarix, una din cele doua marci de vaccin disponibile pe piata.

Acesta este primul deces posibil asociat cu vaccinul anti-HPV in Anglia, dupa mai mult de 1,4 milioane de injectari, noteaza
Times Online.

Anul trecut,
o alta eleva, Ashleigh Cave, a paralizat in urma aceleiasi proceduri medicale, la doar 30 de minute de la vaccinare. Ea si-a petrecut ultimele 12 luni in spital, fara a se recupera.

Mama ei, Cheryl Cave, declara atunci tot pentru
Times: “Am incercat vreme de un an sa fac Ministerul Sanatatii sa admita ca exista o problema serioasa cu aceste injectii, dar ei neaga. Ma uit la Ashleigh in fiecare zi si ma simt vinovata pentru ca am semnat formularul de consimtamant. Fiecare mama ar trebui sa se gandeasca bine inainte sa-si expuna fata riscului.”


[1]. Denumirea corecta a produsului este “vaccinul impotriva virusului HPV”, si nu “impotriva cancerului de col uterin”, asa cum mincinos se afirma. Vaccinul este indreptat contra catorva tulpini ale virusului papiloma uman (HPV), virus care poate, in anumite conditii, sa provoace cancer de col uterin.

duminică, 20 septembrie 2009

Nicolae Purcarea: O lectie de viata din inchisorile comuniste


Un caz pe care nu-l pot uita. Într-o zi, un general ca un butoi, gata să plesnească uniforma pe el, vede un bătrân.

- Moşule, de când faci puşcărie?

- De 20 de ani, domnule general!

- Bine, moşule. Să ne spui dumneata ce ai învăţat în aceşti 20 de ani de puşcărie?

Din întâmplare, cel vizat era moş Bâră din Făgăraş. Eram cu toţii adunaţi într-o seară în curte. Generalul, nevoie mare, zise:

- Astăzi vă prezentăm un om care a făcut 20 de ani de temniţă. Să ne spună el ce a învăţat în ăşti 20 de ani!

Şi moş Bâră, aşa cum era el modest, zise:

- Ei, domnule general, am învăţat un lucru mare.

- Spune, moşule, să auzim cu toţii!

- Apăi, domnilor, am învăţat să aleg bucata de pită a mai mică.

Am înţeles sensul vorbelor lui. Am aşteptat. Iar generalul, nu ştiu cât înţelesese el sensul, dar zise:

- Bine... Marş de aici!

Sensul celor spuse pentru noi era clar. Acolo unde foametea te făcea neom, te făcea lacom, unde lăcomia căpătase forme monstruoase, de noaptea îţi aducea platouri aburinde de fripturi, şi munţi de pilaf, tu îţi stăpâneai toate ispitele şi te bucurai de o bucată de pâine şi de un turtoi pe care îl primeai. Rămâneai modest. Ce lecţie de bun simţ!

http://vlad-mihai.blogspot.com/

luni, 14 septembrie 2009

SLUJBA LA GOLGOTA AIUDULUI - NOAPTEA MARTIRILOR. Parintele Arsenie despre Aiud, pace si dreptate: "Noi putem să ne aşezăm pe o poziţie salvatoare"


Inainte de Ziua Inaltarii Sfintei Cruci, in aceasta noapte, pana la cinci dimineata, are loc la Aiud o slujba speciala dedicata martirilor romani. Maine, la Rapa Robilor, fostii detinuti politic se vor intalni pentru a se inchina osemintelor de mucenici de la Aiud, printre care se afla ramasitele pamantesti frumos mirositoare ale elitei interbelice a Romaniei, inclusiv cele ale lui Constantin Gane, George Manu, Traian Braileanu, Mircea Vulcanescu, alaturi de sute de legionari si generali ai Romaniei. In cumplita temnita a Aiudului cu a sa zarca au fost intemnitati spre exterminare si indoire, fara a se reusi in totalitate, marile personalitati luptatoare ale Romaniei si ortodoxiei, majoritatea legionari sau simpatizanti legionari, cum ar fi: Petre Tutea, Virgil Maxim, Ioan Ianolide, Radu Gyr, Vasile Voiculescu, Nichifor Crainic, Valeriu Gafencu, Grigore Caraza, Ernest Bernea, IPS Bartolomeu Anania, Parintele Clapon, Parintele Dumitru Staniloaie, Parintele Galeriu, Parintele Calciu-Dumitreasa, Parintele Iustin Pârvu, Parintele Arsenie Papacioc, Parintele Bejan, Parintele Daniil Tudor, Parintele Ion Lacatusu si multi, multi altii. L-am intrebat pe Parintele Arsenie Papacioc, inchis 14 ani la Aiud, ce crede ca ar trebui facut acum la Aiud in memoria martirilor anticomunisti.
Controversa declansata in ultima perioada de proiectul neortodox, ba chiar necrestinesc, al lui Dan Puric pentru un "memorial" la Aiud, opus celui prezentat episcopului locului, IPS Andrei Andreicut, de catre Parintele Justin Parvu, a trecut intr-o noua etapa. Orgoliile si smintirile au fost mari in urma a ceea ce pare a fi o tentativa de confiscare de tip Sighet a istoriei reale, a suferintei si biruintei, chiar si de la nivele de la care nu se astepta nimeni sa aiba asemenea caderi. Acum se propune un al treilea proiect, deocamdata necunoscut de majoritatea detinutilor politic, dar, in speranta ca acesta va include Biserica Marturisitorilor de la Aiud si va intruni valentele traditionale romanesti, ortodoxe, parintele Justin a avizat, momentan, aceasta intentie. Pacea este de patru ori mai presus decat dreptate, ne invata Parintele Arsenie Papacioc. Si Sfintia Sa, desi nu isi doreste un centru cultural, care probabil, nici nu se va mai crea, fiind mai degraba vorba de un centru de martirologie, are o pozitie asemanatoare, pe fond, Parintelui Justin: "Noi putem să ne aşezăm pe o poziţie salvatoare". Marii duhovnici ai Romaniei, de care multi nu mai vor sa auda invocand ca sunt "prea batrani" ba chiar "putin senili" - sau mai mult: de la care unii au chiar pretentii demonice ca sa-si ceara scuze fata de nevolnicele lor persoane -, sunt stalpi ai credintei noastre in trecutul, prezentul si viitorul Romaniei. Asadar ascultam de ei si veghem, gata oricand de actiune pentru indreptarea vreunei nelegiuri la adresa memoriei celor care si-au dat viata pentru Hristos, neam si tara.

Părintele Arhimandrit Arsenie PAPACIOC: La Aiud e nevoie de mănăstire, nu de centru cultural!

"Am fost întrebat odată dacă să se facă mănăstire sau centru cultural. Dacă se face centru cultural, rămân o hârtie scrisă şi nişte porţi deschise – elemente de muzeu, uzuale. E nevoie de mănăstire, nu de centru cultural. Dar, orice ar face, lucrurile au evoluţia lor şi nu putem interveni. Eu una stiu: acolo ne-au luat multe forte ascunse din om.
Ce poţi să faci? Să umbli cu cheta după ei? Fiule, nu te teme, are Dumnezeu grijă, că şi Aiudul acela mare descoperire de vină a fost. Că una este să asişti la foc şi alta este să fii în foc, ca să îţi poţi explica starea intimă a deţinutului care e în regim de exterminare. Fără milă.
Focul nu cruta nimic; ca să dictezi focului ce să ardă – arde ce întâlneşte. Aşa că evoluţia vieţii n-o putem opri noi pe loc. Noi putem să ne aşezăm pe o poziţie salvatoare în dansul ăsta, aia-i altceva. Însă e păcat de Aiudul ăla acuma, care-i făcut şi aşteaptă; o stare de recrudescenţă sau ce-o fi aşteptând. Dar să se dărâme e păcat.
Canonizarea martirilor nu se poate face printr-o petiţie, fără deţinuţi. Nu se fac lucrurile acestea cum vrea omul. Să se facă odată, că e păcat de atâtea lacrimi şi atâta sânge vărsat. Numai în Zarcă m-au ţinut: 14 ani. Să se facă, sunt de părere să se mişte ceva. Sunt pentru mănăstire la Aiud.

La Aiud trebuia să stai în foc!

Nu a zice, ci a mişca înseamnă a ajunge. Puneţi-vă în situaţia unui foc care te arde. Nu-i de glumă. Îmi amintesc când eram copil şi eram de faţă când tata tăia porcul. A pus paie pe foc să-l pârlească, şi când a dat foc, a început să fugă porcul. Vedeţi, la Aiud nu aveai unde să fugi, decât să stai în foc. Şi în general în închisoare aşa-i. Sunt condamnaţi, dar sunt în slujba unei plăţi ce nu te cruţă. Nu-i vorba numai de zarca, de celularul mare, e vorba de o stare interioară, o înfrânare, o poftă de a zice ceva, de a răspunde. Pentru că nu numai închisoarea e calea mântuirii.
Oriunde-ar fi, omul are o răspundere. E un cerşetor, te surprinde, n-ai niciun ban, cum vrea el, dar zici „Doamne, miluieşte-l!”, îi dai atenţie. Să-ţi spun o întâmplare. Eram la Braşov, în maşină, într-o parcare. Unul, în parcare, fuma, şi un câine îi urmărea mâna. Când ducea mâna în sus cu ţigara, câinele credea că el mănâncă, şi când lăsa mâna în jos, câinele aştepta, spera că-i dă şi lui ceva. Nu-i dădea nimic, ăla habar n-avea. Dar eu trăiam momentul: tragedia câinelui: nepăsarea omului.

Dumnezeu vrea o permanenţă de la noi!

Nu există un pas în viaţă, să zicem trăită, fără răspundere. Dumnezeu vrea o permanenţă de la noi. Doamne, Doamne, Doamne, Doamne, Doamne! Pentru că Dumnezeu nu e supărat pe noi pentru anumite motive greşite, cât e supărat că suntem nepăsători. Asta e foarte grav. „La Mine nu vă gândiţi deloc? Eu v-am făcut, Eu vă voi judeca. La Dumnezeu, nu vă gândiţi la Mine deloc?”. Ei bine, nepăsarea asta Îl supără pe Dumnezeu. Dumnezeu care ne-a creat, care a făcut veşnicia, măi fraţilor, nu o perioadă scurtă sau lungă de timp. Veşnic. Moartea nu vine să-i faci o cafea, moartea vine să te tragă la răspundere: s-a terminat!"
Fragment dintr-un interviu realizat pentru revista VEGHEA

PARINTELE ARSENIE despre Aiud: "Orice ar face lucrurile au evolutia lor. Focul nu cruta nimic"13 SEPTEMBRIE 2009 - 110 ani de la nasterea lui Corneliu Zelea CodreanuVideo/Audio: Discurs al Capitanului Legiunii Arhanghelul Mihail, din 1937. Foto: Corneliu Zelea Codreanu in 1913 la Liceul Militar de la Manastirea Dealu impreuna cu tatal sau

vineri, 11 septembrie 2009

11 SEPTEMBRIE 2001 - 911. OPT ANI de la MAREA CRIMA si MAREA MINCIUNA de la World Trade Center. FOTO/VIDEO/ANALIZAEnigmele 11 septembrie 2001
-- Evenimentele de la 11 septembrie 2001 din Statele Unite au generat cele mai mari enigme ale inceputului de secol XXI. La sapte ani de la tragicele evenimente este evident un singur lucru: incercarea disperata a Administratiei Bush de a impune scenariul oficial asupra evenimentelor de la 9/11 au tot mai putini adepti. Cu trecerea anilor, intrebarile care se pun sunt tot mai grave, iar raspunsurile lipsesc. Un sondaj "Zogby International", din 23-27 august 2007, arata ca 51% dintre americani nu mai cred in versiunea oficiala a Administratiei Bush si a vicepresedintelui Cheney inainte, in timpul si dupa evenimentele din 11 septembrie 2001. Sondajul are o marja de eroare de 3,1%

"Marea necunoscuta" a secolului XXI
Conform versiunii oficiale a Administratiei Bush, la 11 septembrie 2001, 19 arabi - inarmati pana in dinti cu bricege si spray-uri cu piper - au deturnat 4 "Boeinguri" ale celui mai puternic stat din lume si le-au proiectat in "World Trade Center" (Twin Towers), precum si intr-o aripa (aflata in reparatii) a Pentagonului, provocand circa 3.000 de victime. Un al patrulea "Boeing" a cazut pe un camp din Pennsylvania, ratand obiectivul.
Arabii - care rezidau in SUA, cu pasapoarte furnizate de FBI, "urmand cursurile unor scoli particulare de aviatie" apartineau organizatiei "Al-Qaeda", condusa de Osama Bin Laden. In urma acestor atentate abominabile, Administratia Bush a dezlantuit "razboiul global cu terorismul" (GWT) si a pornit "razboaiele preventive" contra Afganistanului, Irakului. Iar acum, pregateste confruntarea cu Iranul. Toate state aflate pe "lista Raului", intocmita de Casa Alba, imediat dupa 11 septembrie, state care se fac vinovate de gazduirea si "sponsorizarea mondiala a terorismului".
Contestatarii versiunii oficiale privind 9/11 sustin ca "Administratia Bush a stiut" ce se pregatea, din timp. Dar ca nu a luat niciun fel de masuri ca sa preintampine tragedia. Acestia se bazeaza, intre altele, pe avertismentele primite de SUA din partea guvernelor Germaniei, Frantei, Marii Britanii, Rusiei, Egiptului, Israelului, Marocului etc., potrivit carora, din informatiile serviciilor secrete, un atentat major era iminent pe teritoriul SUA. Convocata in fata "Comisiei 9/11" a Congresului SUA, secretarul de stat Condoleezza Rice a recunoscut ca primise anterior un raport CIA care avertiza asupra unei iminente actiuni teroriste de proportii in SUA. La insistentele congresmanului Richard Ben-Veniste, cel care conducea comisia de audieri, Rice a citat titlul notei primite de la CIA: "Bin Laden pregateste un atac major pe teritoriul SUA". Depozitia lui Rice a fost filmata si se gaseste postata si pe internet. Alti contestatari merg si mai departe, si declara Administratia Bush complice la evenimente. Pentru a-si crea astfel un "casus beli" (gen "Lusitania", "Pearl Harbor", "Golful Tonkin") si a incepe seria "razboaielor preventive", sub devizia "luptei antiteroriste". Un exemplu in acest sens este congresswoman-ul de Georgia, Cynthia McKinney, care a inaintat in Congres o cerere de "impeachment" (demitere) a Presedintelui Bush, considerat vinovat de "crime de gradul 1" contra SUA, in evenimentele de la 9/11.
Cele trei mari enigme legate de 9/11 sunt:
1) "Demolarea controlata" de la WTC;
2) Ce a lovit, in realitate, Pentagonul?;
3) Identitatea furata a "teroristilor".
11 septembrie 2001 ramane o data-cheie in politica internationala, pentru ca a devenit justificarea unor actiuni militare ale SUA care vor avea, fara indoiala, grave consecinte in urmatorii ani. De aceea, ramane o chestiune vitala de a sti ce s-a intamplat, in realitate, pe 11 septembrie 2001.
Ipoteza "demolarii controlate"
Potrivit acestei ipoteze, in realitate, "World Trade Center" (Twin Towers) nu s-au prabusit, in niciun caz, datorita proiectarii celor doua avioane "Boieng" 767 in ele. Prima dovada este cea filmata, care a devenit imagine simbol a terorismului in secolul XXI. Imaginea filmata prezinta cei doi zgarie-nori prabusindu-se prin implozie si nu prin explozie. Ai senzatia ca Turnurile Gemene intra in pamant. Ca se "scufunda".
Or, implozia impune dinamitarea prealabila a coloanei de rezistenta a celor doi zgarie-nori. Ceea ce presupune o munca dificila, desfasurata in timp, de numerosi specialisti in demolari, cu scheme ale constructiei in fata si apoi depozitarea explozibilului in locurile stabilite.
Zdenek Bazant si Mathieu Verdure in "Mechanics of Progressive Collapse: Learning from World Trade Center and Building Demolitions" din "Journal of Engineering Mechanics ASCE" (vol. 133, nr. 3, pag. 308-319, din martie 2007) exprima opinia generala a inginerilor si expertilor in demolari din SUA.
Versiunea oficiala a lui "The National Institute of Standards and Technology" (NIST) a fost respinsa. Aceasta punea prabusirea lui "WTC" pe seama impactului cu avioanele si este astazi respinsa de majoritatea expertilor in demolari, de ingineri si de arhitectii americani.
Au existat multe speculatii in mass-media. De pilda, "New York Port Authority" - proprietara cladirilor "WTC" - a fost banuita ca a dorit demolarea turnurilor, numai pentru a incasa o asigurare uriasa: aproape 4 miliarde de dolari de la compania "Westfield Australia".
David Ray Griffin include teoria "imploziei controlate" in cartea sa, "The New Pearl Harbor". in ultimii ani, s-a adunat un material urias, care accepta acum teoria "imploziei controlate". Prima proba, filmul: demolarea "WTC" este o tipica implozie, de genul celor folosite la demolarea cladirilor din marile orase, pentru a nu afecta ansamblurile de locuinte din jur. "WTC" se "scufunda", practic, in pamant. Ceea ce a surprins insa pe inginerii si pe expertii in demolari au fost insa alte elemente: viteza cu care a implozat "WTC" si faptul ca, in urma imploziei, totul s-a transformat intr-un praf fin.
Turnurile s-au topit
Expertii sunt de parere ca transformarea, atat de rapida, a doi zgarie-nori, ca si "topirea otelului" din structura constructiiloreste dovada ca la demolare a fost utilizata o arma energetica, ce a marit mult efectul creat de focul generat de impactul cu cele doua avioane. Multe rapoarte staruie asupra problemei "otelului topit". Un raport afirma ca se putea observa "otelul topit, care curgea ca la o turnatorie". "WTC USGS Thermal Study", utilizand "Airbone Visible/Infrared Imaging Spectometer" a masurat in "WTC" temperaturi de 727 grade Celsius, care nu puteau proveni de la explozia avioanelor. Studiul NIST ("The National Institute of Standards and Technology") recunostea doar 615 grade Celsius, pentru doar 15 minute, temperatura generala atingand in centrul de foc (dupa NIST) 250 grade Celsius. "Topirea otelului" ramane insa o problema nerezolvata, pentru ca, la "WTC", otelul topit curgea ca la o turnatorie, iar topirea otelului presupune dezvoltarea unei temperaturi de 1.500 grade Celsius.
Steven Jones, profesor de fizica la "Bringham Young University", a avansat o teorie interesanta, legata de reactia termicade la "WTC".
In 2006, Jones a facut analize moleculare, incercand sa gaseasca urme ale prezentei explozibilului folosit la demolarea celor doi zgarie-nori. A opiniat ca temperaturile enorme erau cele care au provocat colapsul "WTC". "NIST" ("The National Institute of Standards and Technology") a sustinut insa ca, pentru demolarea controlata a coloanelor, era necesara o cantitate record de explozibil. In legaturacu ipoteza termica a specialistilor, "NIST" a sustinut cu seninatate ca nu era vorba de "otel topit", ci de "aluminiu topit", care provenea de la fuselajul avioanelor in flacari. Aluminiul se topeste insa la o temperatura mult mai mica decat otelul. Multi martori au auzit explozii puternice inainte de implozia "WTC", ceea ce confirma ipoteza unei "demolari controlate". S-a mai observat ca cele doua turnuri au implodat in 11 secunde. Expertii sustin insa ca, din cauza gravitatiei, era nevoie teoretic de 20 de secunde pentru ca turnurile sa se prabuseasca.
Ce anume a lovit Pentagonul?
In versiunea oficiala, un "Boeing" 767 al Companiei "American Airlines", zborul 77, ruta "Dulles Airport" spre Los Angeles, cu numarul N644AA, avand 64 de pasageri la bord, a fost deturnat de 5 arabi, "pirati ai aerului", la orele 8.55 a.m., iar avionul a fost proiectat - intr-o aripa aflata in reconstructie - in Pentagon, la orele 9.45 a.m.
Doi dintre "piratii aerului" - Hani Hanjour si Majed Moqed - au fost identificati de functionari ai aeroportului "Dulles" ca avand bilete doar pentru dus, retinute de la "Advance Travel Service".
Renee May ar fi sunat-o pe mama ei si a anuntat-o ca sase indivizi i-au obligat pe pasageri sa se mute in partea din spate a aeronavei. Pasagera Barbara Olson i-a telefonat sotului " Ted Olson - si l-a anuntat ca avionul a fost deturnat. Nimic din toate acestea nu a fost adevarat. Absolut nimic. Cel care a contestat versiunea oficiala a fost chiar secretarul de stat, Donald Rumsfeld.
Motivul: gaura lasata in peretele Pentagonului era cu mult mai mica in dimensiuni decat cea pe care ar fi lasat-o o aeronava de dimensiunile unui "Boeing". Donald Rumsfeld a concluzionat, intr-un interviu din 12 octombrie 2001, ca, probabil, teroristii arabi au lansat o racheta asupra Pentagonului (vezi "Parade Magazine" din 12 octombrie 2001, interviu republicat de Pentagon). Ulterior, Thierry Meyssan a dezvoltat tema in cartea sa, "L'effroyable Imposture", unde afirma ca zborul 77 nu a existat, ca niciun avion nu a lovit Pentagonul si ca "guvernul american minte". In realitate, lucrurile sunt chiar mai grave. Atrage atentia, mai intai, saracia probelor. Desi cladirea Pentagonului este supravegheata din toate unghiurile posibile, abia pe 8 martie 2002 s-au prezentat 5 fotograme dintr-o inregistrare video, realizata de una din camerele de supraveghere a cladirii Pentagonului. Ulterior, la procesul lui Zacarias Moussaoui si in urma unor cereri, "Freedom of Information" (FOIA), s-au mai prezentat unele materiale video. De remarcat ca guvernul american a confiscat materialul video de la trei camere de supraveghere a Pentagonului: camera video situata la benzinaria "CITGO", camera de supraveghere video de la "Double Tree Hotel" si camera de supravegheare de la Departamentul Transportului statului Virginia. Ulterior, pe 16 mai 2002, prin legea "FOIA", invocata de Scott Bingham, materialele filmate cu aceste camere au fost prezentate. Materialele, inscriptionate gresit 12 septembrie 2001, fie nu prezinta atacul, fie nu prezinta niciun avion lovind Pentagonul.
Vladimir Alexe

PS VR: Cum am fost chiar acolo, pe 11 septembrie 2001, si turnurile s-au scurs si sub ochii mei, pot sa spun ca m-a preocupat, ca si pe alti jurnalisti, aceasta operatiune. Opinia mea despre versiunea oficiala: O MARE MINCIUNA!

Vezi si: http://www.ae911truth.org/
http://pilotsfor911truth.org/
http://911blogger.com/
http://www.whatreallyhappened.com/
http://www.911inplanesite.com/
http://www.rense.com/
http://truthaction.org/
http://www.visibility911.com/
http://dc911truth.org/
http://www.youtube.com/watch?v=58xsZD72kiQ
http://www.youtube.com/watch?v=paWiZ2Y8fRg

joi, 10 septembrie 2009

La Crucea de pe Caraiman - Semn divin sau fenomen ciudat?

Imaginile, de o frumusete iesita din comun, arata cum, la apusul soarelul, razele de lumina "dubleaza" peisajul de pe Caraiman, pe nori.

Meteorologii sustin ca s-a produs o refractie, adica s-au intalnit doua straturi de aer, unul foarte cald si altul foarte rece. Potrivit acestora, fenomenul se produce numai la apus de soare.

Si un salvamontist din zona a declarat pentru www.stirileprotv.ro ca astfel de imagini sunt extrem de rare si pot fi vazute mai ales cand muntele este acoperit de ceata sau nori.

http://stirileprotv.ro/exclusiv/stirile-tale/semn-divin-sau-fenomen-ciudat-asa-ceva-rar-mai-vezi.html

NOILE BECURI "ECOLOGICE" FLUORESCENTE (LCF) AR PUTEA FI CANCERIGENE. Detalii socante despre ingroparea lui Edison si afacerea dictatoriala UE-NAFTA


Dupa publicare a doua articole despre o problema doar in aparenta minora - interzicerea becurilor cu incandescenta si introducerea asa-ziselor becuri "ecologice" cu mercur, fosfor si ultraviolete - (VeziDICTATURA IMBECILILOR. Guvernul Boc a impus o decizie a UE fara nici o baza legala. Afacerea becurilor "ecologice" ucide mediul si tampeste romanii si RADU PORTOCALA: Inapoi catre Orwell), un specialist din aceasta industrie ne dezvaluie, in exclusivitate, detalii socante despre decizia controversata a UE si nu numai a ei. Se pare ca in spatele campaniei "ecologice" zace, si in acest caz, o imensa minciuna. Ca este vorba doar de o afacere sau de mai mult decat atat, depinde de noi sa aflam. Specialistul ne releva, pana una alta, printre altele, urmatoarele: lumina lampilor fluorescente compacte este de fapt stroboscopica, radiatiile sunt mai mari, la fel undele ultraviolete, care tocmai au fost decretate de Organizatia Mondiala a Sanatatii drept cancerigene, in cazul solarelor, conform Reuters. Animalele s-ar putea sa aiba disfunctii iar omul intra mai repede intr-o stare de oboseala sub aceasta lumina. Deci, in ce am fost bagati? Deocamdata, pana nu se inventeaza "politia becurilor", putem sa ne aprovizionam cu becuri normale de la fratii de peste Prut. Dar dupa ce vor fi si ei bagati in UE, ce ne facem? Nu mai bine iesim? Multumesc comentatorului nostru si il rog sa revina cu informatii la fel de interesante. (V.R.)

Domnule Roncea,

De ani buni sint angajat in departamentul de cercetare-dezvoltare al unei multinationale ce are printre altele si proiectarea/fabricarea diferitelor corpuri de iluminat. Ma ocup de becurile ecologice sau altfel cunoscute ca lampi fluorescente compacte (LFC) cu balast integrat sau in engleza compact fluorescent lamps (CFLi). Vreau sa fac citeva precizari ce tin de opinia mea personala si nicidecum de cea, cel putin oficiala, a companiei pentru care lucrez :

1. Nu numai UE interzice comecializarea becurilor cu incandescenta ci si NAFTA. Tari precum Australia si Japonia le-au interzis deja. Desigur asta n-are nimic dea face cu piata libera si optiunea consumatorilor (ce cuvint urit dar asta sintem considerati). Probabil peste ani copiii vor invata la scoala ca pamintul a fost salvat de constiinta cetatenilor din tarile occidentale.

2. Dupa cum bine ati mentionat in articol becurile ecologice (o sa le spun in continuare LCF) nu sint atit de ecologice din cauza :
a) mercurului ce se afla totusi in cantitati mici; dozatoarele sint mai bune si mai nou se utilizeaza asa numitele pilule cu mercur.
b) numeroaselor substante din partile componente ale LCF-urilor : invelisul de plastic, componentele electronice si tubul de sticla captusit cu fosfor.
c) costul reciclarii despre care nimeni nu vrea sa vorbeasca.
d) factorului de putere scazut (0,5) pentru care deocamdata numai consumatorii comerciali/industriali sint penalizati de catre furnizorii de energie electrica.
3. Calitatea luminii este foarte proasta.


Un bec cu incandescenta emite lumina pentru ca filamentul de wolfram se incalzeste devenind incandescent. Nu vreau sa intru in teoria luminii pentru ca este o nebuloasa sau in alte cuvinte inca nu se stie ce-i lumina din moment ce exista doua teorii, una corpusculara (fotonul) si alta electromagnetica; cind nu se potriveste una o aplicam pe cealalta. Spectrul unui bec incandescent este apropiat de cel al soarelui (ideal desigur) amplificind culorile cu lungimi de unda apropiate de infra-rosu si atenuind pe cele apropiate de ultraviolet. Indicele de redare a culorilor fiind 100. De fiecare data cind curentul alternativ (asta avem la priza) scade si intensitatea luminii scade si cind curentul creste intensitatea luminii creste cu frecventa de 50Hz. Dar filamentul chiar cu o masa relativ mica are o inertie si lumina perceputa de ochiul uman pare a fi constanta desi nu este. Chiar cind curentul trece prin zero filamentul nu se raceste complet si emite lumina.
O LCF lucreaza la frecvente mult mai mari (balastul electronic) (40-70 KHz) iar principiul este altfel. Conform teoriei electronii ce se misca cu viteze mari intre cei doi filamentii ai tubului lovesc atomi de mercur care emit o lumina pe o lungime de unde invizibila (ultra-violet) si periculoasa.

Stratul de fosfor transforma acea lumina invizibila in una vizibila. Stratul de fosfor este un amestec de trei culori : albastru, verde si rosu (RGB). Indicele de redare a culorilor este numai 80-82. Combinatia acestor culori dau impresia de lumina „calda” (mai mult rosu), alba (mai mult albastru) etc cind de fapt se emite lumina albastra, verde si rosie. De aceea unele culori in lumina fluorescenta sint amplificate (albastru, rosu si verde) pe cind restul sint atenuate. De cite ori curentul prin tubul de sticla scade si intensitatea luminoasa scade. Cind curentul trece prin zero nu se genereaza lumina adica lampa se opreste.

Inertia stratului de fosfor si cea a ochiului uman la acea frecventa ridicata dau impresia de lumina constanta cind de fapt este stroboscopica; multe animale asa o percep asa ca atentie la animalele de casa.
Mai mult ca sigur ca si inconstientul nostru o percepe ca fiind tot stroboscopica si de aceea senzatia de oboseala.
Ar mai fi interferentele electromagnetice prin conductie si radiatie mult mai mari in cazul LCF.

As insista asupra factorului de putere ce nu este discutat si care de fapt demonteaza toata asa zis eficienta. In general se zice ca pentru aceasi putere activa consumata (masurabila in W precum contorul) o LCF produce de 4 ori mai multa lumina. Dar factorul de putere al unei LCF este 0,5 pe cind la un bec incandescent este ideal adica 1. Pentru aceeasi putere activa consumata o LCF consuma de doua ori mai mult curent! (un bec de 60W va consuma 273mA pe cind o LCF de 60W va consuma 545mA).

Pentru acelasi curent consumat o LCF are de doua ori mai putina putere activa, dar aceasi putere aparenta si deci eficienta luminoasa, chiar si dupa cum este calculata acum, scade de la 4:1 la 2:1.

Factorul de putere nu este scazut in cazul LCF din cauza defazajului intre tensiune si curent ci din cauza formei de unda nesinusoidale a curentului consumat de o LCF. Astfel o LCF ia curent din reteaua de distributie numai pe o perioada scurta de timp a unei alternante, cit se incarca condensatotul electrolitic. Dar pentru ca se face referire numai la valoarea eficace a curentului se ascunde alt fapt; amplitudinea sau maximul atins de acealasi curent consumat in valoare eficace (sau rms) este de citeva ori (~3x) mai mare la o LCF decit la un bec cu incandescenta.

Asta duce la pierderi in retelele de distributie, la necesitatea supradimensionarii si reducerea posibilitatilor de incarcare cu putere activa a instalatilor de producere si distribuire a curentului electric. Cu siguranta va veni vremea cind si consumatorii casnici vor fi penalizati pentru factorul de putere scazut (15-18% dupa revista Tehnium: http://www.tehnium-azi.ro/articles.php?article_id=8)

Ca LCF sint atit de daunatoare este de discutat; cite alte lucruri utile si inutile nu sint periculoase si nu ne prea facem probleme (celulare, microunde, ecranele televizoarelor si calculatorelor etc). Nici o multinationala nu va cheltui pe eventualele efecte asupra sanatatii consumatorilor. De altfel unele cuvinte sint interzis a fi utilizate in documente si in corespndenta. Frica face la fel de mult rau precum mercurul aflat in LCF si de aceea n-ar trebui insistat pe pericolele reale desigur ci asupra motivului
(eficienta nu este adevaratul motiv pentru ca per ansamblu nu exista; si nici grija fata de consumatori) pentru careorganizatii suprastatale (UE, NAFTA) impun reguli si restrictii fara a consulta in vreun fel populatia.

Costul unei LCF in China este de 1,5-2,3 RON sau 50-80 de centi americani si asta include profitul fabricantului. Inclusiv marile multinationale (Philips, Osram etc) aduc LCF din China de multe ori de la acelasi furnizor; aceasi marie cu alta palarie. Adaosul acestora in urma unei operatiuni de bisnitareala (business, nu-i asa!) este de 100% (3-4,6 RON) uneori mai scazut restul fiind adaosul distribuitorului (15 RON vad pe un sait)...

miercuri, 9 septembrie 2009

LACRIMILE MAICII DOMNULUI. Remember: SFANTA MARIA a plans de tăierea capului Sfântului Ioan Botezătorul, in urma cu 10 zile, la Schitul Huta. FOTOMinunea Maicii Domnului de la Schitul Huta
În 29 august Biserica Ortodoxă prăznuieşte tăierea capului Sfântului Ioan Botezătorul. Sărbătoarea este marcată în zona Beiuşului prin hramul Schitului Huta. După terminarea slujbei religioase dintr-o icoană a Sfintei Fecioare a izvorât mir frumos mirositor. Credinciosii aflaţi la faţa locului au rămas până târziu cântând cântece inchinate Sfintei Fecioare.

Sâmbătă 29 august 2009, la hramul Schitului Ortodox Huta, au participat peste 300 de persoane venite în pelerinaj din Oradea, Alba, Cluj, Arad şi localităţile invecinate. Schitul Huta are două hramuri, primul este al Sfintei Teodora de la Sihla iar cel de al doilea hram este închinat Sfântului Ioan Botezătorul.
Slujbele religioase au început din ajun cu privegherea de noapte după rânduiala Sfântului munte Athos continuând sâmbătă dimineaţa cu celelalte rânduieli urmate de Sfânta Liturghie. După terminarea Sfintei Liturghii, în timp ce unul dintre preoţii prezenţi împărţea anafora, o credincioasă a observat că din ochiul drept al unei icoane curgea mir frumos mirositor. Icoana respectivă este o litografie lipită pe lemn, copie după icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului din Kazan (Ukraina). Iniţial preoţii au crezut că din greşală cineva s-a atins de icoană şi a uns-o cu mir. După ce au sters icoana mirul a început să izvorască din nou. După ce au sters-o de mai multe ori au observat că mirul nu încetează a curge. Văzând aceasta, o parte dintre credincioşii prezenţi, s-au adunat în jurul icoanei cântând imne dedicate Maicii Domnului moment în care din retină curgea tot mai mult mir.
Pentru credincioşii prezenţi această minune a fost un moment de bucurie duhovnicească în timp ce vieţuitorii schitului consideră că e un semn pe care maica Domnului îl dă: „Ne aşteaptă vremuri grele. De cele mai multe ori când vine o prigoană sau o perioadă grea se întâmplă astfel de minuni, cum a fost şi în cazul icoanei de la Nicula şi altele.” zice părintele Eftimie Mitra continuând: „acum e bine să ne bucurăm de tot ce poate fi duhovnicesc că nu se stie cât vom mai putea face acest lucru. Aceasta poate fi o întărire si o încurajare din partea Maicii Domnului pentru vremurile ce vor urma. Dacă va fi aşa sau altfel, vom vedea în viitor.”

Prof. Cristian Marc

Steag de luptă

Steag de luptă