miercuri, 30 septembrie 2009

Apar dovezi că vaccinul gripei sezoniere creşte riscul de gripă porcina H1N1


Mike Adams

Natural News


Vineri, 25 Septembrie, 2009
Producatorii de vaccinuri spun cu totii ca acestea sunt perfect sigure si nu au efecte secundare. O persoană poate primi un număr nelimitat de vaccinuri (10, 100 sau chiar 1000) şi nu au absolut nici un efect negativ, pretind ei. Aceasta este mitologia pe care se bazează în prezent politicile de vaccinare în masă. Dar noi dovezi apar, care evidentiaza faptul că oamenii care primesc o lovitura de gripă sezonieră sunt mai susceptibili de a gripei H1N1 porcine, ca rezultat.


CBC News in Canada relateaza despre descoperirile tulburătoare ce trebuie sa le cunoasteti despre: "Patru studii de canadieni implicand aproximativ 2.000 de oameni, au spus pentru CBC News oficiali din domeniul sănătăţii. Cercetatorii au descoperit ca oameni care au primit vaccinul gripal sezonier în trecut au mai multe şanse de a se îmbolnăvi cu virusul H1N1. "Povestea nu menioneaza creşterea procentuală de risc privind contractarea virusului H1N1, dar este aparent suficient pentru a pune pe ganduri mulţi doctori şi experţi in boli infecţioase. "Noi nu ştim cum interacţionează vaccinul antigripal din acest an cu vaccinul pentru pandemia de gripă, aşa că suntem îngrijorati", a declarat Dr. Michael Gardam în articolul CBC News citat mai jos. El este directorul pentru prevenirea si controlul bolilor infecţioase la Agenţia pentru Protecţia si Promovarea Sănătăţii din Ontario.
Ca urmare a relatarii tuturor acestor lucruri, oficialii canadieni de sănătate isi bat acum capul, întrebându-se dacă vaccinurile pentru gripa sezoniera va inrautati, de fapt, pandemia H1N1!


Este fascinant faptul că aceste date apar in Canada, si nu Statele Unite. În Statele Unite, mass-media centrala s-a angajat în mascarea si blocareaa oricărei informaţii care ar pune la îndoială siguranţa vaccinurilor.


Vaccinurile va slăbesc sistemul imunitar


Ce dezvăluie această informaţie este o dovadă în plus că vaccinurile de gripa deterioreaza sau slăbesc sistemul imunitar, facandu-va mai susceptibili la infecţii ulterioare. Acestea nu funcţionează nici macar pentru a reduce riscul de a contracta gripa de care se presupune ca va apara!


Majoritatea persoanelor care se imbolnavesc de gripa sunt cam aceeaşi care primesc în mod curent vaccinuri de gripă.


Stii de ce? Pentru ca un vaccin de gripă invata sistemul imunitar sa devina leneş. Va expune tehnologia imunitara la un virus slăbit artificial, rezultând într-un răspuns adaptativ leneş al tehnologiei imunitare. În acelaşi fel in care muschii piciorului dvs. se atrofiaza dacă încetaţi sa mai mergeti pe jos, sistemul imunitar începe să slăbească dacă nu il exercitati. Şi acest lucru duce la un risc crescut de a nu va putea apara împotriva expunerii viitoare la boli infecţioase, fapt aratat clar acest studiu canadian.


Vaccinurile sunt şarlatania medicinei moderne. Aceştia nu lucrează pentru a proteja oamenii de aceste boli ; vaccinurile chiar cresc riscul de a fi infectati cu alte boli. Si nu ne mai gandim la modalităţile în care ingredientele vaccinurilor (adjuvanţi sau conservanţi) pot duce la deteriorarea permanentă a sistemului nervos.


În cazul vaccinurilor justificate prin consolidarea sistemului imunitar (motiv invocat de factorii de decizie), atunci de ce oamenii care primesc aceste vaccinuri ajung la un risc mai mare de infecţii pe viitor? Singura explicaţie raţională pentru aceasta este că vaccinurile compromit funcţionarea imunitatii. Şi dacă asta e adevărat, atunci de ce trebuie să le mai faca cineva?


Vitamina D face ca vaccinuri împotriva gripei sa para depasite


Am putea renunta aproape complet la vaccinuri, oferindu-le cetăţenilor suplimente de vitamina D în loc. Gripa sezonieră este nesemnificativa pentru un organism avand nivelul corespunzator de vitamina D în sânge, şi cu adăugarea câtorva nutrienti de sprijin pentru imunitate (cum ar fi vitamina C, zinc, precum şi uleiurile omega-3), oamenii nu ar mai avea nevoie de vacinuri si ar fi mai sanatosi.Oamenii care au niveluri adecvate de vitamina D în sânge, rareori se îmbolnăvesc de gripa sezonieră. Gripa loveşte în primul rând pe cei care au un deficit nutriţional, lipsindu-le unul sau mai multe elemente nutritive cheie pentru sistemul imunitar.
Dar, mai degrabă decât sa invete pacienţii cum să corecteze aceste deficienţe, întreaga industrie de medicina din Vest, ar face orice altceva, v-ar injecta cu substanţe chimice, v-ar si cere o multime de
')" onmouseout="htm()" style="text-decoration: none; ">bani pentru asta, pastrand secretul cu privire la nutrienţii care v-ar fi protejat mai bine de la bun inceput. Asta este medicina modernă pentru dumneavoastra: ignoranta consumatorilor plus intervenţia chimica. Este o reţetă grozava pentru a face ')" onmouseout="htm()" style="text-decoration: none; ">bani, dar este o reteta teribila daca ne gandim la protejarea sănătăţii publice.
De aceea, spun “NU” tuturor vaccinurilor. Acestea fac mai mult rău decât bine, şi sunt bazate pe cele mai absurde escrocherii medicale pe care vi le-ati putea imagina. Nu există absolut nici o dovadă, în nici un loc din lume care sa spuna că vaccinurile vă pot proteja de gripă sezonieră mai bine decât vitamina D şi decât substanţele nutritive pentru stimularea sistemului imunitar. Nu exista nici o dovadă demna de încredere ca vaccinurilepentru gripa sezonieră ar reduce riscul pe termen lung de a fi infectati cu gripa.
Dar acum există dovezi că primirea unui vaccin de gripă sezonieră poate creşte riscul de contractare a gripei porcine H1N1 porcine, şi acest fapt trebuie analizat cu atenţie dacă vă pretuiti sănătatea dvs. (sau viata).

http://www.urbaniulian.ro/

Un comentariu:

piticu spunea...

Salutare.Am si eu un site de Bancuri glume si culmi, si anume http://culmi.blogspot.com si daca vrei sa faci un link exchange cu mine te rog sa vizitezi http://culmi.blogspot.com/2009/07/schimb-de-link-uri.html sau sa imi dai un add pe mess la id rfi_scan .Mersi frumos.O zi buna

Steag de luptă

Steag de luptă