vineri, 22 mai 2009

(Y!Groups) basarabeni.ro si Basarabia pamant romanesc

Postat de George Roncea pe yahoo-grupul Reintregirea_Romaniei · de la Bug si pana la Tisa

vad ca au aparut diversionistii in jurul proiectului basarabenilor care au lansat Campania Pro Cetatenie pentru basarabenii si bucovinenii care au pierdut acest drept natural in urma diabolicului pact Hitler - Stalin
 
am selectat o parte a unor comentarii anonime si raspunsul meu de vechi golan, spre luarea aminte a lupilor in tricou de oaie care umbla prin targ cu harta ciopartita a Basarabiei desenata pe cojocari
 

Vedeti ca BPR a spus Eminescu intai, dupa aia Tutea. Dar e greu cu oamenii astia verzi care va invata prostii....

Si BPR parca ziceau altii, nu voi? Il copiati pe huliganii aia? 
A comentat Beee pe 20.05.2009, ora 23:55
Basarabia nu e Pamant Romanesc. Nu va arucanti ca animalele asupra acestui pamant schilodit. Aveti Moldova din dreapta Prutului,cred ca va ajunge. Suteti ca niste caini, nebuni, imprejurul unei prede ranite. LASATI-NE IN PACE! Basarabia nu e Pamant Romanesc! 
A comentat Moldova mea pe 21.05.2009, ora 01:17
Basarabia este pamant romanesc, au spus-o si o stiu toti romanii care simt si gandesc romaneste. 
Unii insa au spus-o adaugand si munca lor de-o viata jertfindu-se si indurand ani grei de puscarie.
Eminescu n-a murit de moarte buna iar Petre Tutea a incasat de la bolsevici 13 ani de temnita grea.
Petre Tutea a fost supravietuitorul unei generatii de varf a Romaniei si mai ales a reusit sa dea cate ceva mai departe. 
El a fost cel care i-a invatat pe studenti sa se organizeze, el este autorul moral al Pietei Universitatii din 1989 si tot el a fost "instigatorul" Campaniei Ligii Studentilor de readucere a numelui Basarabia in atentia publica.
Primele transporturi de carte catre Basarabia, in februarie 1990, au plecat dinspre Liga Studentilor bucuresteni, primele mitinguri pro-Basarabia tot studentii, vechii golani de atunci, le-au organizat si deasemenea miscarea studenteasca a initiat si Drumul Crucii din 1992 - uriasa manifestatie cu sute de mii de romani care au intampinat crucea adusa de studentii din Chisinau in Piata Universitatii. Acest moment a determinat re-infiintarea Mitropoliei Basarabiei, pana una alta singura institutie clar romaneasca din Basarabia (ca in privinta ambasadei nu se poate baga mana in foc).
In rest totul este poveste.
Niste tineri care merita respect si-au dedicat o parte din viata, infruntandu- i pe rusoi "la ei acasa" incluzand in aceasta sintagma si Romania, capturata de o grupare moscovita, cu agenti GRU si KGB notorii la varful statului.
Acum acesti tineri au incaruntit dar (inca) nu au murit. 
Sa va fereasca Dumnezeu de intorcerea vechilor golani, ca spre deosebire de anii 90, cand erau niste pusti, astazi sloganul nonviolentei s-ar putea sa nu mai functioneze. 
Cum spunea chiar invatatorul nostru Petre Tutea putem pune intre paranteze, pentru o perioada, principiile crestine ale nonviolentei, pana rezolvam diversiunea, ticalosia si impostura celor care se joaca cu foarfeca ruseasca peste conturul Basarabiei.

Bravo studentilor basarabeni care au readus Basarabia istorica in harta Romaniei, dupa ce o mana de noi cacati si-au permis sa propage harta desenata de Brejnev pe zidurile oraselor romanesti.
Le transmit un mesaj deschis semnat si asumat tuturor "anonimilor" din aceasta grupare care duhneste de la o posta si din altele mai mult sau mai putin conspirate: pasol la turbinca, ca avem ac de cojocul vostru... 
A comentat George Roncea pe 21.05.2009, ora 01:50
 http://www.basarabe ni.ro/stiri/ stiri-de- top/conferinta- de-presa- pro-cetatenie- romana-1163/ #comentarii

" Prin invierea Sa Hristos a inviat lumea, inviindu-ne si pe noi spre viata de veci, caci El este Invierea si Viata" (Ioan XI, 25)

Niciun comentariu:

Steag de luptă

Steag de luptă