joi, 30 aprilie 2009

S-A TREZIT SI TVR: Primul documentar despre Dictatura Cipurilor Biometrice dupa patru luni de la Apelul Parintelui Justin Parvu. E bine si-acum...Mielul si Fiara. Documentar despre Dictatura Cipurilor Biometrice
Vezi mai multe video din Evenimente »


Mielul si Fiara. Documentar despre Dictatura Cipurilor Biometrice 

Primul reportaj-documentar realizat pentru TVR, de Rafael Udriste, dupa patru luni de la declansarea Campaniei initiate de Parintele Justin Parvu contra dictaturii biometrice. Nu e foarte clar ce treaba are Radu Preda cu aceasta cauza, alta decat ca face pe finutul teolog de serviciu al unei "societati civile" in declin, agresiv pro-homosexualitate si anti-crestina, cum este cea de pe platforma unde se remarca profund: GDS si revista "22". Dar, deh, metehnele vechi ale degeneratilor de la "22" se dezbara greu, mai ales cand patrund ca un virus intr-un organism deja imbolnavit si cu un creier bine spalat, cum este TVR sau proaspat apretat, ca "FORAZEC-ul". Spunea cineva zilele acestea: Traiam razboiul cel mai greu: razboiul in care nu vezi dusmanul; doar il simti. Asta in cazul in care ai nas sau... urechi ca iepurasul, vorba Parintelui Justin, din interviul realizat de Rafael Udriste (vezi mai jos).
De pe
 http://rafaeludriste.blogspot.com: Unele dintre tendinţele autoritariste ale guvernelor, urmate de decizii concrete în planul legislativ, surprind şi îngrijorează prin faptul că situaţiile nou create evocă asemănări tulburătoare cu previziunile din Cartea Apocalipsei. Hotărârile privitoare la măsurile de securitate în curs de implementare în domeniul evidenţei populaţiei stârnesc nu numai reacţii faţă de îngrădirea drepturilor omului, dar şi, în ceea ce îi priveşte pe credincioşi, sentimente de respingere faţă de trimiterile concrete la semnul Fiarei (666), întâlnit în codurile de bare, dar şi faţă de codificările paşapoartelor biometrice, aflate pe cale să devină condiţie obligatorie pentru exprimarea şi manifestarea dreptului la libera circulaţie a cetăţenilor.
MIELUL si FIARA
Interlocutori: P.S. Iustinian, Episcopul Maramureşului şi Sătmarului, părintele Iustin Pârvu, stareţul mănăstirii Petru Vodă, jud. Neamţ, pr. prof. univ. dr. Ioan Chirilă, decanul Facultăţii de Teologie Ortodoxă din Cluj-Napoca, pr. dr. Mihai Valică, parohia “Sf. Treime”, Vatra Dornei, părintele Petru Bagacian, Gherla, Radu Preda, Asociaţia "INTER", Cluj-Napoca, Maria Bagacian, profesoară de religie, Gherla, monahul Filotheu, mănăstirea Petru Vodă.
Producător: Dan Micu
Editor imagine: Lucia Mocensz
Director de imagine: Ion Cristodulo
Realizator: Rafael Udrişte
Reportaj-documentar difuzat la TVR1, SEMNE, 25 aprilie 2009

PS: Remarc corectitudinea profesionala a lui Rafael Udriste cand e vorba de drepturile de autor. Pentru 30' preluate de pe YouTube de la o demonstratie, titreaza, de doua ori, "Asociatia Lotus". Cand preia, in doua randuri a cate 5 minute din cele 25 ale reportajului sau, dintr-o filmare a Asociatiei Civic Media de la Camera Deputatilor cu Monahul Filotheu, nu se mai grabeste sa titreze nici Apologeticum, unde a fost postata prima data, nici Coalitia Impotriva Statului Politienesc, unde a fost postata de Mihai Rapcea. Si ma mai intreb, foarte serios, cum a aflat el - din spirit de corectitudine jurnalistica, desigur - ca filmarea postata la adresa http://www.youtube.com/watch?v=Cz_XKLJuQQ8 ar apartine enigmaticei "Asociatii Lotus", cand singura semnatura disponibila era, si este... mahadeva2?!
Il rog pe aceasta cale sa faca indreptarile necesare. Filmarea cu Parintele Filotheu apartine Asociatiei Civic Media si Coalitiei Impotriva Statului Cetatenesc si este postata pe YouTube de
 apologeticum.wordpress.com si pe Google Video derefuzimplant.blogspot.com. Daca nu avea aceaste cunostinte, putea sa-l intrebe pe Monahul in cauza, filmat de la cativa centimetri, chiar de la dreapta sa. Nici una dintre aceste surse nu-si aminteste sa fi fost solicitata pentru reproducerea filmarii la TVR.

UPDATE: Interviul integral acordat Televiziunii Române de Părintele Iustin pe 10 aprilie 2009


Parintele Justin Parvu: In acest razboi cu cipurile, crestinul trebuie sa fie atent ca iepurasul
Vezi mai multe video din Evenimente »


Parintele Justin Parvu: In acest razboi cu cipurile, crestinul trebuie sa fie atent ca iepurasul 

Niciun comentariu:

Steag de luptă

Steag de luptă