luni, 12 ianuarie 2009

Un măscărici pe locul 1 în top Trafic.ro: Mircea Badea


Astazi am primit una mail de la Trafic.ro:

Influenta pe care televiziunea o poate avea asupra mediului online este un subiect destul de discutat in lumea webmasterilor. Dar cat de puternica poate fi aceasta influenta?

In gura presei

In data de 8 ianuarie 2009, in cadrul emisiunii "In gura presei" (Antena 3, ora 23:10), realizatorul Mircea Badea a facut cateva scurte consideratii despre serviciul de monitorizare trafic.ro si pozitia ocupata de blogul sau in clasament. Pe 9 ianuarie, la ora 10:00, emisiunea a fost reluata pe Antena 1.

Rezultatul? In scurt timp Mircea-Badea.ro avea sa devina cel mai bun referrer web pentru trafic.ro. Mai mult: site-ul serviciului de monitorizare trafic.ro avea sa inregistreze un nou record de vizitatori: 47.594 vizitatori in data de 9 ianuarie 2009.

Televiziunea si influenta in online

Iata, in cele ce urmeaza, cateva date privind modul in care mentionarea trafic.ro in cadrul emisiunii mai sus amintite a influentat comportamentul utilizatorilor.

In data de 8 ianuarie, pe durata emisiunii (orele 23:00 - 24:00), numarul de utilizatori pe site-ul www.trafic.ro a fost de aproape 5 ori mai mare decat in mod obisnuit.

Pe 9 ianuarie, in timpul reluarii emisiunii (orele 10:00 - 11:00), numarul de utilizatori pe site-ul www.trafic.ro a fost de aproape 2 ori mai mare decat in mod obisnuit.

In zilele de 8 si 9 ianuarie, numarul de vizitatori ai blogului Mircea-Badea.ro care au accesat site-ul www.trafic.ro a fost de aproape 50 de ori mai mare decat in mod obisnuit.

De asemenea, in data de 9 ianuarie, pagina de statistici a blogului Mircea-Badea.ro a fost printre cele mai vizitate pagini din trafic.ro.


Acesta a fost mailul. Curios am intrat pe clasamentul blogurilor din respectivul site si am vazut ca nenea Mircea Badea, prezentator al emisiunii In gura Presei ocupa generoasa pozitie 1. Trist. Dar era de asteptat la cati fani si telespectatori are nea Badea, asa se explica si numarul celor care au vizitat blogul acestuia in ultimele 7 zile: 101.216. Si mai trist. Aici se vede faza in care au ajuns unii românii, manipulati de atat modernism incat li s-a urcat la cap. Pot spune ca nu ma numar printre acestia ... Credeti ca nu se gasesc lucruri mai bune de facut in afara de a ma uita la nea Mircea cum isi arunca pantofii sau cum critica pe toata lumea sau cum gesticuleaza pe toata durata emisiunii. Mai bine dormiti oameni buni ca de la atata Mircea Badea nu mai stiti sa ganditi. Nu invatati decat sa stricati nu sa si produceti. Cum face si domnu' Badea, critica, critica si din cand in cand mai da si el cate o idee si aia proasta (cum isi indeamna el compatriotii sa plece din tara ca aici nu au ce face). Traim in România si asta ne ocupa tot timpul? In nici un caz lui si nici celor care il simpatizeaza.
Macar de ar critica si el problemele si oamenii cu adevarat importanti, nu pe toate "ţoampele" si pe toti "ţompii" din tara noastra care apar prin ziare sau pe la diverse televiziuni ca sa-si arate "talentele". Ziarele gen "Cancan" abia asteapta sa intre domnul Mircea In Gura Presei ca le face reclama ( "luati luati sa vedeti ce a facut si cu cine si ... luati") indirect. Nea Mircea e ca un "sugus" in gura presei de tipul acesta. Giusto Natura.

Asa pe final ii propun domnului Badea sa se lase de prostii si sa se duca sa joace teatru, ca acolo l-ar vedea mai putina lume si nu ar mai influenta atatia. Sau ... sa se duca peste mari si tari ca sa fie mai liber, ca doar asta vrea.

Gata ca si-asa nu prea au ce cauta articole despre acest om pe aici.

Noi vrem sa va trezim, sa va desteptam si altii va adorm, va prostesc.


Steag de luptă

Steag de luptă