vineri, 14 noiembrie 2008

M.U.E (Misterul Uniunii Europene)


Uniunea Europeana, un spatiu in care multi oameni vor sa traiasca. Din pacate, România, nu stie sa iasa in castig din aceasta "afacere". In timp ce noi incepem sa ne pierdem cultura, traditiile, religia si alte calitati care au fost pastrate de la stramosii nostri, acestea din cauza U.E., dragii nostri politicieni nu reusesc sa faca nimic pentru tara asta, chiar daca o data cu aderarea exista o gramada de posibilitati financiare. Practic, noi nu avem decat de pierdut, de pe urma U.E..
Noi stim ca aceasta Uniune Europeana, a fost formata cu scopul de a lupta impotriva pericolelor ce urmau sa se napusteasca asupra ei, a Europei, unul dintre principalele pericole fiind globalizarea. Daca ne gandim putin, ne dam seama ca U.E. este un mod de globalizare, sau europenizare. Nu am nimic cu globalizarea, atat timp cat se manifesta doar pe plan economic, financiar, ci nu pe plan cultural, religios, traditional, istoric. Aceasta este partea care strica UE si globalizarea. Acesta este rolul ascuns al UE, de a lasa in urma traditii, obiceiuri, culturi etc., acestea inlocuindu-le cu acelea care apartin statelor fondatoare. Se doreste pierderea identitatilor. Se doreste crearea unui "imperiu", insa nu prin lupta armata, ci prin lupta diplomatica. U.E. este o capcana bine gandita, astfel toti cei care vor sa adere se gandesc la fondurile acestei comunitati, pe care le pot folosi pentru tara lor, nicidecum la efectele pe plan social, cultural, national. Stiti cum se zice: "Banul, ochiul dracului". Banul este luminita de la capatul tunelului, unde toti vor sa ajunga. UE un simbol al libertatii, impune in invatamantul statelor membre, istoria si geografia UE, si alte materii legate de UE. De la aderare, totul are legatura cu UE. UE e turnul de control. Cand spun, UE, nu ma refer la toate tarile din acest "brand", ma refer la cei care au controlul asupra UE, cei ce cu siguranta nu suntem noi, statele membre, prin doar cativa reprezentanti. Daca nu inveti ce vor ei, daca nu faci cum zic ei, daca ataci actiunile lor, esti pedepsit, asa cum faceau comunistii pe vremea lor. De ce, toate astea? Pentru ca avem posibilitati financiare mai mari, pe care, insa, nu stim sa le fructificam? UE, este ceva in genul fostei URSS, insa care actioneaza si activeaza intr-un mod mai sofisticat, acesta fiind acoperit de multe straturi ireale, care, doar au rolul, de a acoperi nucleul.
UE lupta impotriva globalizarii, insa UE este o globalizare.

Acum sa fac o mica legatura cu finalul postului anterior....
U.E. nu acorda atat de multa libertate, precum indeamna alte state sa ofere, deoarece totul trebuie tinut sub control. Daca e prea multa libertate, lucrurile pot scapa de sub control si astfel, planurile "se duc pe apa Sambetei". Multe tari importante din UE, au promovat, protejat libertatea casatoriei intre persoane de acelasi sex. Nu cred ca ar fi prea multi oameni de genu', dar, in acest fel, cresterea numarului populatiei pierde din puterea sa, deoarece nu pot iesi copii ca urmare a unor contacte sexuale dintre persoane de acelasi sex. Dumnezeu a facut femeia pentru barbat. Oare acesti homosexuali nu-si pun intrebari? De ce nu a facut Dumnezeu inca un Adam? sau lesbiencele.... De ce nu a facut Dumnezeu doua Eve? Aici lucrurile au fost scapate de sub control, de statele in cauza. Nu este un exemplu foarte bun, insa sper ca ati inteles sensul spre care trageam....

Niciun comentariu:

Steag de luptă

Steag de luptă