miercuri, 26 noiembrie 2008

Gardasil/Silgard - experiment in România


De ce acest vaccin este acceptat in România, cand in alte state a fost respins? Ba mai mult, este si obiectul unei legi, prin care fetele de clasa a 4-a, sunt obligate sa si-l faca, acesta fiind gratuit. De ce toate acestea, cand in intreaga lume se stie, se discuta, despre reactiile adverse ale acestui "medicament", care presupune ca previne cancerul de col uterin. Pe langa aceste reactii, nici macar nu este 100% sigur ca previne respectiva boala. Chiar trebuie sa fim noi cobaii?
Acest vaccin poate duce la sterilitate. Va dati seama ce inseamna asta? Cateva generatii de femei, au sanse sa nu nasca ...

Mai multe:

http://victor-roncea.blogspot.com/
http://rafaeludriste.blogspot.com/
http://www.rostonline.org/blog/claudiu/

2 comentarii:

Anonim spunea...

Eu sunt de acord , deci sanse ca o fata sa moara sunt de 1 la 1.000.000 si fete de clasa a 4 sunt 230.000 de mi deci sanse aproape 0 , si logic gandind cate femei mor anual , romani este oaia neagra la acest capitol in europa

Snitzel spunea...

cu ce esti de acord? cu vaccinarea? hai sa spunem ca sanse de moarte sunt putine, insa sansele de sterilitate sunt ceva mai mari si nu numai asta. Plus ca nu s-au terminat cercetarile medicamentului. Acestea se termina in septembrie 2009. Atunci noi de ce il dam ca sigur, si il introducem in scoli? Oricum e bine ca majoritatea parintilor au prins cate ceva din mesajul propagandei impotriva acestui vaccin si nu si-au dat acordul pentru vaccinare. Din cate au zis la televizor numarul situatilor in care parintii si-au dat acordul cu privire la vaccinarea fetitelor este cam pana in 2000-3000 din 110.000, ceea ce e f bine.
Si mai e ceva, vaccinul nu este impotriva cancerului de col uterin asa cum se zice peste tot, si impotriva unui virsu care-l provoaca, acesta nefiind prezent decat intr-o proportie destul de mica la puratatorii acestui fel de cancer. Deci pentru multi ar fi doar un risc asumat fara sens.

Steag de luptă

Steag de luptă